کد خبر :234529
حاکم شرع دیوان محاسبات: برخی تخلفات مدیران به دلیل نداشتن اطلاعات مالی است
حاکم شرع دیوان محاسبات کشور، این دیوان را مسوول تنظیم موتور اقتصادی دولت دانست و گفت: بسیاری از مدیران اطلاعات مالی در حوزه مدیریتی خود ندارند و گاهی تخلفات به دلیل این جهل است.

حجت‌الاسلام والمسلمین صادق رحیمی در مراسم روز سه‌شنبه معارفه خود در دیوان محاسبات ضمن گرامیداشت یاد مرحوم عبداللهی حاکم شرع پیشین اظهارداشت: مقام معظم رهبری بر اهمیت جایگاه دیوان محاسبات تاکید داشتند و فرمودند این ابزار نظارتی دقیق در اختیار مجلس قرار دارد.

حاکم شرع دیوان محاسبات کشور افزود: دیوان محاسبات کار تنظیم موتور اقتصادی دولت به معنای حاکمیت را در بخش درآمدها و هزینه‌ها برعهده دارد و دیوان محاسبات به عنوان بازوی قوی نظارتی مردم بر ارکان دولت فعالیت می‌کند.

رحیمی تصریح کرد: هنر دیوان محاسبات تنها تشکیل پرونده نیست بلکه باید بازرسی‌های دیوان محاسبات آنقدر قوی باشد که از وقوع تخلف پیشگیری کند.

وی تاکید کرد: رییس قوه قضاییه در جلسه هفته گذشته تاکید داشت که هرکجا حیف و میل و تضییع حقوق بیت‌المال صورت می‌گیرد باید محکم برخورد شود، برخی تخلف‌ها به صورت فردی انجام می‌شود که چندان اهمیتی ندارد و با یک تذکر رفع می‌شود.

حاکم شرع دیوان محاسبات کشور افزود: رییس دیوان محاسبات کشور می‌تواند با استفاده از اختیار قانونی خود به مدیران استان‌ها اعلام کند که اگر تضییع بیت‌المال انجام نشده تنها به یک تذکر به آن مدیر بسنده کنند اما در صورت اتلاف بیت‌المال باید با آن مدیر برخورد شود البته برخی از مدیران ما اطلاعات مالی در حوزه‌های مدیریتی خود ندارند و نمی‌دانند که کجا تخلف هست و کجا تخلف نیست.

رحیمی تاکید کرد: دیوان محاسبات می‌تواند با انجام آسیب‌شناسی علت و ریشه تخلفات را بررسی کند و آن را در قالب یک کار پژوهشی و علمی در اختیار کشور قرار دهد زیرا گاهی برخی تخلفات به دلیل جهل انجام می‌شود اگرچه این جهل رفع مسئولیت نمی‌کند.

وی بیان کرد: من 26 سال سابقه قضایی دارم و در هرکجا که مشغول شدم مشورت و دقت را سرلوحه کار خود قرار دادم، همیشه با استفاده از نظریه‌های مشورتی و حتی استفاده از اینترنت در کار خود قدم برداشتم و تاکنون هیچ‌گاه با شک و گمان تصمیم قضایی اتخاذ نکرده‌ام.

حاکم شرع دیوان محاسبات کشور خاطرنشان کرد: من بر مشورت و گفت وگو با دوستان در دیوان محاسبات کشور تاکید دارم تا به یک نقطه مشترک برسیم و اینگونه کمتر اعتراض در بررسی‌ها پیش خواهد آمد و حتی اگر اعتراضی هم نشد کمتر نقض قانونی انجام خواهد شد.

 

منبع: خانه ملت